onsdag 20 april 2011

Längtanstorpet, uppdatering...
Idag har Veronica kört mig och det första lasset prylar till Längtanstorpet. Det är - som sagt - inte riktigt dags att flytta sakerna in i själva torpet, men de får stå i ett förråd i lagårn så länge. Jag passade på att ta lite bilder, när vi ändå var där..

Hallen: Panelen är grundmålad. Och dörren in till lilla skrubben-under-trappen är ju som en liten karamell.. Det kommer inte längre att vara trägolv i hallen, utan nåt slags matta. Men i värsta fall får jag väl se till att ha en preciiis lagom stor trasmatta därute..

I köket har jag fått en badrumsdörr. Men det är inget badrum där bakom ännu. Dörren mellan köket och salen är jättevacker på den sidan som syns på bilden. Den kommer inte att skämma salen ett dugg.
Panelen är grundmålad därinne också (i köket alltså - i salen ska det inte vara nån panel).

Jag och Veronica gick omkring litegrann ute på tomten, och fann en plats som blir alldeles ypperlig för en liten skön sittplats och ett bord att ha kaffemuggen på. Och att lägga undan boken/handarbetet/vad det nu är på, när det är dags att ta en liten lur...

Rabarber fanns det också!
Jag ska se till att skaffa mig flikrabarber också, bara för att den är så rolig att se på.

Och till sist en blomma som jag inte vet vad det är - vet ni? Den har liksom inga BLAD, bara blommorna...
Kamerans batterier tröttnade förstås precis då, så det där är den bild som finns. Utan att skärpan ens ligger på blomman. Hoppas det går att lista ut vad det är ändå.

Lev mjukt!
/Lotta

1 kommentar: