tisdag 30 augusti 2011

Samla rötter..

Har beställt skolböcker och ska plugga lulesamiska med hjälp av UR-på-nätet, när nu inte distanskursen på kvartsfart blev av. Väntar hungrigt på böckerna! Och min favoritblogg, min motvikt i den här hysteriska konsumtionsvärlden vi lever i, har en 'giveaway' med en bok som jag blir alldeles gråtfärdig när jag ser. VILL HA. Jag har försökt tänka att jag ju likaså är för gammal för att längta barn nu längre, så den är ju inte AKTUELL. Och att jag inte alls ska vara med i den där giveaway'en. Men det går inte. Jag längtar ju visst barn, hur 41år jag än är. Och jag längtar mina rötter. Boken är magisk, den är BÅDA.

Bloggen är för den delen också magisk och båda.
När jag känner mig alldeles udda och underlig med mina tankar här i längtanstorpet, tassar jag iväg till den och andas ut. Och andas in. Och slappnar av.

Se själv: http://hostlycka.blogspot.com/2011/08/giveaway-bocker.html
Webadressen går till det inlägg där den magiska boken finns, men du ska förstås inte låta det stanna vid det. Läs dig igenom hela bloggen. Ett inlägg då och då när du har tid, om du klarar det. Eller så blir du kvar vid datorn tills du är klar. Så blev det för mig.

Och nu tänker jag alltså tycka mig värd att önska mig den där magiska boken. Det vore ju fånigt att så gärna vilja ha den, och inte göra vad jag kan för att få tillgång till den. Faktiskt. :D

Lev mjukt (och gör vad du kan för att påverka ditt liv åt det håll du vill)
/Lotta

2 kommentarer: