tisdag 3 maj 2011

Det närmar sig...
Fina spiskåpan har blivit svart sen jag sist såg den. Det funkar det med. Tapeten är samma som jag valt till hallen, eftersom målarn och hyresvärden inte kunde enas om vilken ljus enfärgad tapet som kunde tänkas passa till både panelen och dörrarnas färg (det var de instruktioner/önskemål de fick, nämligen). Så värden chansade på att jag skulle gilla den gröna även i köket. Och grönt kök är fint, så det är också helt okej. :)

Den andra bilden är av salens väggar. Beige. Det blir en bra bakgrund till Lottiska färger, möbler och prylar. You'll see!

Idag har jag premiärdiskat i Längtanstorpet, och snart har jag en liten skrubb färdigfixad därinne och kan ställa in några kartonger dit så att jag får lite utrymme ute i förrådet-i-lagårn och kan rota runt lite bättre bland mina grejor.
I helgen är tanken att torpet ska vara redo för att såpskura golven och sedan flytta in mig, mina grejor och svartahunden. På söndag kommer två av mina bröder på besök och stannar i några dagar. På måndag flyttar kärlekskatten Tävan in (hennes kompis Knäppis har tyvärr varit på fel ställe - vägen - vid fel tillfälle, så det blir bara en katt). Och på tisdag opereras min bråkande tand ut.

Om vädret känns lämpligt imorgon så går nog svartahunden och jag på en promenad ner till sjön och sjösätter båten. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran isåfall, så ni får se.

Lev mjukt
/Lotta (som ser ljuset i slutet av tunneln igen)

7 kommentarer:

 1. Härligt!
  Snart inne i Längtanstorpet och snart utan "Dumma tanden"! Hurra för våren och Lottan!! kram

  SvaraRadera
 2. Finns det tid och plats (och inte minst ork och lust) för en kopp kaffe söndagen den 15:de när jag tänker mig söderut?

  /G!

  SvaraRadera
 3. LadyI: TACK!
  G: Givetvis! Du är hjärtinnerligt välkommen. Och/eller så kommer jag till ditt nya och ger ett handtag eller två (och sörplar kaffe). :D

  SvaraRadera
 4. Vettu, Lotta, vi gör båda delarna! Jag ska ner en sväng som jag nämnde och då tittar jag in. Sedan går flyttlasset två veckor senare och då kommer Du och hälsar på!
  Bra va'!?

  /G!

  SvaraRadera
 5. G: Helt lysande faktiskt. :D

  SvaraRadera
 6. Ååh, järnspis! Och katt också - och eka! Det låter underbart detta :)

  SvaraRadera
 7. Två bröder kommer att tillföra en trevlig dos av gubbighet till längtanstorpet.

  /LPT

  SvaraRadera