lördag 24 november 2012

Halvvägs.


På måndag är vi halvvägs genom graviditeten (förutsatt att jag går just 40 veckor), och igår var det dags för Ultraljud igen. Mycket har hänt sen sist - de små fliffen som känts i magen har övergått i riktiga FLONK!, magen har växt och Ylle också förstås, min vikt som har gått nedåt hittills har vänt och börjat öka istället.

Yllet viftade och sparkade och grejade och for under ultraljudet, och försökte hela tiden äta upp sina små händer. H*n är så fin så vi funderar om det kanske kan vara så att h*n är adopterad.

Jag har börjat leta så smått efter en doula.
Med den ryggsäck jag bär med mig och min väldigt låga nivå av tillit till vården så vill jag se till att jag ger mig så goda förutsättningar som möjligt att känna mig så avslappnad och trygg och fri som det går under förlossningen, trots att jag planerar att föda på sjukhus. En erfaren doula ökar chansen.

Och javisst har jag foton både på en suddig Yllet-i-magen och magen itself, men jag har försnillat grejerna som behövs för att få in dem i datorn, så ni får klara er utan ett tag till.

:)

Lev mjukt (vettja!)
/Lotta

1 kommentar: