tisdag 12 juni 2012

Ordning. Reda.
Det börjar hända mycket i mitt liv. Igen. Så jag har skaffat mig en kalender så att jag kan hålla reda på mig. En stor, där det ryms lite skriverier. En med göralista. En vacker, så att jag blir glad av den och tycker att att handskas med den och således inte glömmer bort att använda den.

Vackermannen är borta på jobb i veckorna. På sätt och vis skönt - jag får egentid, jag kan ägna mig åt mitt stegarbete och allt runtikring det, jag gör mina sysslor i Lottisk rytm och fart (och med Lottiska intervall) och kan allmänt gå omkring och vara ett lite galet fruntimmer utan att fundera på hur det uppfattas. Men jag saknar honom. Saknar skedsovning och kroppskontakt, saknar att göra-tillsammans, saknar att borra in näsan i honom.
Om han har små små små blåmärken på måndagar, så vet ni nu varför. :)

Snart, snart så äger vi en kyrkstuga i Öjebyn.
Kontraktet dimper ner i brevlådan idag eller imorgon, och det ska skrivas på och skickas iväg.
Sen ska det godkännas av länsstyrelsen att jag som utomsocknes äger en kyrkstuga. Och SEN, sen är den vår. Det gör mig så lycklig att det liksom tvirrar i mig. Som att nervändarna får små frispel här och där, hipp som happ.

Mera nyheter?
Jag tror att jag snart har en vävstuga här hemma.
Ser väldigt mkt fram emot att lära mig väva. Och hoppas att det ryms en spinnrock därinne också. Det känns som att man kan få ihop liiite mer garn med spinnrock än med bara slända. Jag har massa skaparlust, som längtar efter att få utlopp! Och det lär den få redan under tillfixningsarbetet med själva vävstugan. Yippie!

Lev mjukt (och glöm inte bort dig själv)
/Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar