måndag 30 januari 2012

Jag, jag, jag.

Jaha ja. Snusfri i 6,5 dygn. Lättirriterad, gråtig, och med en tung och liksom klibbig ångesttyngd som bänglar med andningen. Tröttsamt.
Men det är värt det.

*

Jag håller på och knåpar med en lista. Jag ska försöka få ihop 25 saker jag verkligen vill. Sånadär stark-vill. Längtor, kanske tillochmed. Jag har funderat och grubblat och skrivit i tre dagar nu, och fått ihop nio ynka punkter.
Har jag inga drömmar längre??
Och vad har jag isåfall gjort av dem?

*

Halvvägs genom blogginlägget är jag plötsligt alldeles för trött för att fortsätta. Inte så konstigt kanske, klockan är nästan halv två. På natten.
Jaja. Godnatt, finisar!

Lev mjukt (och tappa inte bort dina drömmar)
/Lotta

3 kommentarer:

  1. Varför så många vill-saker på en gång? Prova med några och så kanske man liksom övar upp det. Kan det vara så att några drömmar också har blivit verklighet och att det tar en stund att finna nya? Bara en liten tanke... Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Så många villsaker på en gång för att verkligen hitta de RIKTIGA. För att även de som inte är kontrollerade och 'godkända' ska krypa fram och visa sig på mitt papper. För att anledningen till att jag är på jakt efter MIG är att jag anpassar mig och försöker duga och vingklipper mig. Mörkar mig. Suddar ut det jag inte tror är riktigt okej. Vågar inte vara JAG hela vägen.

    SvaraRadera
  3. ..och det är ju inte så att de saker jag redan skrivit upp snällt sitter på listan och väntar tills jag ropar upp dem. De håller ju redan på och dansar runt och bänglar ini mig. Bara av att jag skrev dem. :)

    SvaraRadera