söndag 3 juni 2007

Mina första trevande steg i bloggvärlden...

Inspirerad av Charlotta, och med stort behov både att skriva om vad som händer i mig och runt mig, tog jag det stora klivet till en egen blogg.
Redan nu måste jag erkänna, för att slippa göra er besvikna, att jag inte skriver för att ni ska förtjusas över mina formuleringar eller åsikter - jag skriver för att jag måste. Och om det jag måste skriva om. Egoistiskt, jag vet, men det finns så många andra kluriga och underfundiga bloggar, så att det inte blir en till prestigeblogg i världen, gör det verkligen så mycket?? ;)

***

De ämnen som kan tänkas återkomma rätt så tätt är

HUND - jag har en underbar tik som alldeles snart är ett år, hon är en Lapsk Vallhund och kallas Tuni. Räkna med att vår träningsdagbok hamnar här i bloggen.

TOLVSTEGSPROGRAMMET - jag går på ACoA's möten, och stegarbetar allt jag orkar. Antagligen kommer ni att tvingas följa mig steg för steg och roas eller förfasas över mina framgångar, gamla beteenden, förvirrade reaktioner osv... (ACoA = vuxna barn till alkoholister, och från andra dysfunktionella familjer)

HEALING och ANDLIGHET - japp, jag är healer. Jobbar inte med fysiska problem, utan löser upp och för till ytan känslomässiga skador och trauman för vidare bearbetning. Och nej, jag skickar inte healing på distans. Och nej, jag tar inte emot någon i en timme och släpper ut dem i världen efteråt för att själva tvingas ta hand om det som kommer upp. Uppföljningen är viktigare än själva healingen - man får inte handskas med människor hur som helst...

SINGELFRUSTRATION - ja, jag är frustrerad. Jag har ett STORT behov av närhet och kroppskontakt, och ingen lust alls att ha det med vem som helst bara för att mätta behovet för en stund.. så frustrationen, och längtan efter Honom, är stor.

***

Välkommen in i mitt huvud!

/Lotta

1 kommentar:

  1. Välkommen till bloggvärlden! Roligt att du tog steget, det är ju kul med blogg. kram kram!

    SvaraRadera